Verahill Familjejuridik

1000kr rabatt på Samboavtal. (Ord pris 3.500 kr)

Det är tryggt att ha koll på juridiken. Passa på att göra ett samboavtal nu.

Boka en jurist på verahill.se/samboavtal

Ange koden "Babycard" för att ta del av rabatten.

Hos oss har du också alltid 20 minuters gratis rådgivning gällande vårdnad och bodelning.Vi på Verahill är experter på familjejuridik

Att bli sambo, gifta sig och bilda familj är något många längtar efter. Det är en underbar tid och livet flyter på. Man spenderar år ihop, barnen växer, de blir kära, flyttar hemifrån och familjen växer.

Vad många inte tänker på är att juridiken ser olika ut i olika skeden i livet. Den som funderar på att skaffa barn eller just har fått barn är samtidigt kanske också sambo.

Då kan det vara bra att veta att sambolagen säger att värdet på en köpt bostad delas lika (50/50) om man separerar – oavsett vem som betalat för bostaden.

Självklart vill man inte tänka på en separation när man är nykär – men man bör ändå prata med sin partner om hur man tänker kring den gemensamma framtiden.

Om man kommer fram till att man vill ha det på ett annat sätt så gör man ett samboavtal och reglerar där hur man vill ha det just i den egna relationen.

Bäst är självklart att göra det när förhållandet är på topp.

Vi har träffat många människor och vet att livet och förutsättningarna kan förändras. Livet går upp och ner helt enkelt. Ett samboavtal vara minst lika viktig som en hemförsäkring om något oväntat skulle inträffa.

Har du frågor om just samboavtal eller kanske äktenskapsförord och arv så hör gärna av dig. Det spelar ingen roll var i Sverige du bor.

Du hittar våra kontor och kontaktuppgifter på verahill.se

Varmt välkommen!

Tidsbegränsat erbjudande
Gäller till 2020-06-30
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard