Svenska Kyrkan Uppsala

Vi erbjuder gemenskap för dig och ditt barn i dopet där barnet fogas in i livets stora sammanhang. Vi har öppna förskolor, heltidsförskolor och mycket mer.

Välkommen till Svenska kyrkan i Uppsala!

Svenska kyrkan finns med i livets alla skeden. I dopet fogas barnet in i livets stora sammanhang. Många föräldrar önskar ge sitt barn den möjligheten och tryggheten som gåva i livets start. Dopet kostar inget och ni väljer själva i vilken kyrka ni vill att barnet ska döpas. Svenska kyrkan Uppsala har 15 kyrkor att välja bland. Ofta finns ett församlingshem i anslutning till kyrkan som man kan låna utan kostnad för att ha en samling i samband med dopet för familj och vänner. I många församlingar lånar vi också ut dopklänningar. Boka dop och dopklänning genom att kontakta vår bokning på telefon 018-430 35 35 eller via e-post: uppsalabokning@svenskakyrkan.se

Läs mer om dop på www.svenskakyrkan.se/dop

Våra öppna förskolor är mötesplatser för barn och vuxna som tillbringar dagarna tillsammans. Här kan ni leka, umgås, pyssla, skapa och sjunga och fika finns till självkostnadspris. I flera av kyrkorna firas vardagsgudstjänst i samband med öppna förskolan. Ingen föranmälan behövs.

Läs mer om öppna förskolor på www.svenskakyrkan.se/uppsala/oppen-forskola

Svenska kyrkan i Uppsala driver också tre heltidsförskolor; Solrosen i Vindhemskyrkan (Luthagen), Vildrosen i Almtunakyrkan (Fålhagen) samt Kyrkklockan i Gottsunda. Under senare delen av hösten 2017 öppnar även en förskola i Vaksala prästgård.

Läs mer om våra förskolor på www.svenskakyrkan.se/uppsala/heltidsforskolor

Välkommen tillsammans med ditt barn till Svenska kyrkan i Uppsala!

Svenska kyrkans familjerådgivning i Uppsala är till för vuxna med svårigheter i nära relationer. Det kan gälla en parrelation eller förhållandet till andra närstående, som syskon eller föräldrar. Kontakta oss via telefon eller e-post om du vill ha information om familjerådgivning.

Tidsbokning sker via telefon. Telefon 018-51 35 22 eller familjeradgivningen.uppsala@svenskakyrkan.se.

Läs mer om familjerådgivningen på www.svenskakyrkan.se/familjeradgivning

Facebook
Uppsala Domkyrka
Öppna förskolan i TunabergskyrkanTillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard