Jan Bygg Uppsala AB

Murning och putsning av bästa kvalitet.

Vi har över 30 års erfarenhet av byggnationsarbeten och fasadputs är en av våra specialiteter. En putsad fasad skyddar ditt hus från väder och vind samt ger en snygg finish som enkelt målas i önskad kulör. Vill du bygga en ny vägg inomhus, mura spisen, eller vill du byta ut staketet till en läcker mur? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Vi bygger och renoverar för dig
I över 30 år har vi arbetat med olika typer av byggnationsprojekt och samlat på oss värdefull kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig komma ett steg närmare ditt drömboende. Går du i renoveringstankar eller känner att det äntligen är dags att bygga det där huset som du så länge har velat ha? Vi arbetar med nyproduktion, ombyggnation, tillbyggnation och renovering från grundläggning till takrenovering. Våra kunder finns främst i och omkring Uppsala och Stockholm, men vi åtar oss uppdrag i hela Mälardalen.

Experter på puts, mur och målning
Med förstklassiga resultat hjälper vi privatpersoner och fastighetsföreningar i hela Uppsala att renovera och förbättra sina fasader och trapphus. Vi är experter på att mura och måla såväl inomhus som utomhus på alla typer av underlag och hjälper dig att fräscha upp, förnya och förbättra ditt hus och hem.

Alltid kostnadsfria offerter och hembesök
Hos oss får du alltid kostnadsfria offerter och hembesök. Vi går igenom arbetets omfattning och ger dig en tydlig pris- och tidsuppskattning, sedan väljer du om du vill ha ett fast pris och en fast tidsram eller om du vill ha ett löpande kontrakt.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard