Vi upplever just nu problem med appen till Babycard. Vänligen ladda ner appen på nytt för att åtgärda problemet.

×

Hotel Villa Anna

10% rabatt på nylagad frukost!

Frukost på Villa Anna

Umgås. Njutbart. Äkta. Välkommen hem på frukost hos Villa Anna!

Vi älskar frukostar och tycker att du ska kunna sitta länge och umgås eller bara vara. Varför inte börja med en stor kopp rykande hett te eller nymalet och nypressat kaffe.

Få saker framkallar harmoni som ett dukat frukostbord i lantlig idyll. Det är från denna varma känsla vi hämtat inspirationen till vår egen frukost, här hemma på Villa Anna. Det brukar heta att frukosten är ”dagens viktigaste mål”, men för oss är den mer än så. Hos oss är början på dagen alltid en upplevelse i sig.

Vår frukost består till stor del av noggrant utvalda råvaror från lokala gårdar och många av rätterna tillagar vi direkt på beställning – allt för att varje gäst ska få en förhöjd smakupplevelse. Rykande färskt bröd med egenkärnat smör, hemkokta marmelader, ägg, gårdsbacon, fil och yoghurt från Väddö gårdsmejeri, pannkakor med hjortronsylt, kavelgris, fattiga riddare och andra ljuvliga klassiker dukas fram i sann lantlig anda.

Njut av en äkta frukost i hotellets lounge eller i vår vackra matsal.

Pris och övrig info:
Lantlig frukost inklusive a la carte-meny ordinarie pris 225:- Vi erbjuder babycards medlemmar 10 % rabatt på frukost 1-31 mars

Frukosttider
tisdag-fredag 07.00-09.30
lördag-söndag 08.00-11.00

Vi hjälper dig med dig bokning via info@villaanna.se eller via 018-580 20 00, det går även bra att boka via webben

Ange erbjudande via Babycard i samband med bokning.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Välkommen till Villa Anna

Villa Anna är ett personligt hotell i liten skala som präglas av ett varmt bemötande, hemtrevlig känsla och stora smakupplevelser. Det åtråvärda läget mitt bland historiska byggnader som Domkyrkan, Uppsala Universitet och Gustavianum är unikt. För den som kliver in i Villa Annas värld för allra första gången är upplevelsen ofta trolsk. Här råder helt enkelt en skön atmosfär som får dig att bromsa in och njuta.

Lunch med råvaran i fokus
Du börjar vid vår ”Fresh Market Station” med tre sorters råkost, nybakat surdegsbröd och hemkärnat smör. Våra råa och syrade grönsaker presenteras i sin renaste form. När du satt dig till bords tar vi emot din beställning på kött från svenska gårdar eller fisk från Nordens hav. I lunchen ingår Fresh Market, valfri varmrätt, surdegsbröd och bubbelvatten.

Våra rum
Välkommen till en god natts sömn på Villa Anna – en smakfull och lugn oas med närhet till Uppsalas vackra begivenheter. Här bor du mitt i stadens historiska kvarter med shopping och Fyrisån alldeles intill hotellet.

Villa Anna är ett smakfullt hotell med anor från 1874. Vi erbjuder elva unika och designade rum varav ett enkelrum med 105 cm bred säng, två Superior Dubbelrum, två Premium Dubbelrum, tre De Luxe Dubbelrum och tre Premiumsviter. En av våra Premiumsviter går att boka med connecting De Luxe Dubbelrum och blir då 99 kvadratmeter. Oavsett vilket rum du väljer får du krypa ner i en skön säng från Carpe Diem Beds of Sweden och vakna upp till en lyxig frukostbuffé.


Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard