Länsförsäkringar Västerbotten

Teckna Gravidförsäkring Plus och få rabatt på barnförsäkringen!

När du tecknar Gravidförsäkring Plus hos oss lämnar vi 500 kronor i rabatt på barnförsäkringen under det första försäkringsåret.

Trygghet under graviditet och förlossning
Vi erbjuder två olika gravidförsäkringar, en Bas och en Plus, som båda skyddar dig och ditt ofödda barn. Vår gravidförsäkring Bas är kostnadsfri och ger ett grundläggande skydd. Tecknar du gravidförsäkring Plus får du ett mer omfattande skydd och dessutom 500 kr i rabatt på barnförsäkringen, förutsatt att den tecknas innan barnet fyller 6 månader.

Teckna barnförsäkring så tidigt som möjligt
För att få det bästa skyddet för ditt nyfödda barn rekommenderar vi att du tecknar vår barnförsäkring så tidigt som möjligt efter barnets födelse. Försäkringen gäller dygnet runt och ger ersättning för både olycksfall och sjukdomar. Barnförsäkringen kan tecknas så snart ditt barn är fött och gäller ända fram till 25 års ålder.

På vår webbplats LFvasterbotten.se kan du ansöka om både gravid- och barnförsäkring. Du kan självklart även ringa in till oss på 090-10 90 00 om det är något du funderar över.
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Länsförsäkringar Västerbotten