Beauty at Home

Kostnadsfri konsultation!

Vår vision är att öppna upp möjligheterna som icke-kirurgiska skönhetsbehandlingar kan skapa för kvinnor och män som vill föryngra och förbättra sin hud men som föredrar en mer personlig och professionell service.

Vi vet att människor känner sig tryggare och lugnare i sin hemmamiljö. Vi vet också att risken för infektioner orsakade av andras bakterier är mindre i det egna hemmet.

Därför har vi som en del av våra exklusiva tjänster - utöver behandlingar på vår klinik - en injektionsservice som kommer till Dig.

Vår legitimerade läkare Dr Arvin har många års erfarenhet inom vården och är certifierad behandlare för Estetiska behandlingar i Sverige (REBS). Han utmärker sig med sitt lugna, trevliga och personliga bemötande och har alltid som målsättning att uppnå bästa resultat med minsta möjliga smärta och obehag.

Vi utövar beprövad injektionsteknik för rynkor, linjer och veck, sura mungipor, kråksparkar, läppförstoring, läppkonturering, fillers haka, kind, trötta ögon, arga rynkan, och rynkor i pannan. Utöver detta utför vi microneedling, trådlyft, svettbehandling, behandling mot tandgnissel, migrän, åderbråck och spruckna kärl.

Bor du i Trollhätta, Uddevalla och Vänersborg med omnejd är Beauty at Home det självklara valet för kosmetiska behandlingar.Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard