Tullinge Hälsokälla

20% rabatt på konsultation och Mammaträning!

Är du en mamma med magmuskeldelning eller har du svårt att hitta muskler och kontroll efter din graviditet? Är du gravid och vill lära dig träna rätt för att minska risk för magmuskeldelning?

Tycker du att magen inte har återgått till det den var före graviditeten? Har du fortfarande en putande mammamage, fast det är flera år sen du fick barn? Lider du av ländryggsproblem, inkontinensbesvär, mag- och tarmbesvär eller har du svårt att stabilisera bålen?

Efter förlossningen är det viktig att börja träna rätt för att återfinna ursprungliga formen och funktionaliteten, speciellt då om du misstänker diastas. Man ska undvika tunga övningar som t.ex. plankan och situps vilka kan förvärra en eventuell diastas.Med anpassade övningar kan vi hjälpa kroppen att läka och samtidigt återfå stabilitet och styrka i djupa magmuskulaturen. Dessa övningar passar alla som vill stärka sina djupa magmuskler; nyblivna mammor, du som fått barn flera år sen, om du gått igenom en buk- eller ryggoperation, alla kvinnor och män i alla åldrar.

Läs mer här.

Ange din kod från Babycard så så du 20% rabatt på konsultation och Mammaträning.

   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard