Jimmy Eriksson – Din kiropraktor i Tumba

50% rabatt på första besöket hos din kiropraktor i Tumba.

Vid bokning uppge ”babycard” för att erhålla erbjudandet. Erbjudandet gäller endast en gång per person. Avbokning sker senast 24 timmar innan avtalad tid, annars debiteras fullt belopp. Avbokas det inom 24 timmar skall läkarintyg kunna uppvisas för att slippa debiteringen.

Vi erbjuder flera behandlingar för att underlätta din graviditet. Kiropraktik för besvär som tex trötthet eller smärta i ländryggen som kan uppkomma under och/eller efter din graviditet. Vi erbjuder även gravidmassage för ökat välbefinnande.
Kiropraktik är en säker och välbeprövad behandlingsmetod som anpassas efter patientens egna behov. En kiropraktor kan hjälpa dig både under och efter graviditeten med både smärtlindring och övningar för att stärka din muskulatur.

För att boka kiropraktik hos Kiropraktor Jimmy Eriksson:

Gå in på www.tumbafriskvard.se eller ring 0739 – 82 66 73.

Gravidmassage är en härlig behandling för dig som är gravid. Ökad cirkulation, mjukare muskler & minskad stress är en del av de positiva effekterna vid massage. Vår massageterapeut Linda har en gravidbänk med ett hål för din mage så att du kan ligga avslappnat på mage även när magen blivit större. Detta uppskattas mycket av våra gravida kunder.

För att boka gravidmassage hos Linda Evervall:

Gå in på www.lindaevervall.se eller ring 0703 – 42 48 52.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Jimmy Eriksson – Din kiropraktor i Tumba