Baby på G

10% rabatt Föda utan rädsla Profylax, stödjande samtal alternativt hyra av TENS.

Baby på G erbjuder Föda utan rädsla Profylaxkurs i Göteborg och Stenungsund med omnejd. Kurserna är barnmorskeledda och finns som gruppkurs alternativt privatkurs.

Metoden riktar sig till alla Er som står inför den fantastiska och häftiga utmaningen att föda barn och bli föräldrar! Den passar Er som väntar Ert första barn och Er som har barn innan. Kursen är till för Er som känner rädsla inför förlossningen och för Er som bara känner att Ni vill vara förberedda.

Föda utan rädsla ger Er enkla, konkreta och kraftfulla verktyg för att ta fram den födande kvinnans inre resurser och skapar goda möjligheter för Er att föda i trygghet och tillit.

Baby på G erbjuder även stödjande samtal inför eller efter förlossning samt uthyrning av TENS - biverkningsfri smärtlindring vid graviditet och förlossning.

När du använder din kod från Babycard får du 10 % rabatt på Föda utan rädsla Profylaxkurs, stödjande samtal alternativt på hyra av TENS.

VARMT VÄLKOMNA!

Lillatorpsgatan 5, Göteborg
Järntorgsgatan 12-14, MOVERI Vån 5, Göteborg
Barnmorskegruppen, Strandtorget 3, Stenungsund

   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard