Star gym

Komplett medlemskap (gym + kampsport): 399:-/mån (ord.pris 449:-). Bas medlemskap 12 månaders bindning (endast gym): 199:-/mån (ord.pris 249:-).

Vi presenterar EDGE GYM och Star Gym i Sundsvall!

EDGE GYM i Sundsvall har ett tätt samarbete med Star Gym, vilket gör att alla medlemmar på EDGE GYM tränar på Star Gyms olika anläggningar och tvärtom vilket ger ett större mervärde för våra medlemmar.

EDGE GYM erbjuder träning och kampsportsinspirerade träningspass i grupp eller på egen hand på ett väldigt modernt och proffesionellt vis. Tränar gör du i gymmet dygnet runt - 7 dagar i veckan - alla dagar på året. Vi erbjuder allt från olika motionsmaskiner till fria vikter och viktmaskiner, allt i en fräsch och pigg miljö.

Vill du även ha möjlighet till att träna med kampsportsinspiration så är du varmt välkommen att delta i något av alla våra olika pass, eller om du känner dig säker på egen hand så är det bara att snöra på dig handskarna och gå lös på säcken eller ett par mittsar med en vän!

EDGE Tiger är något vi erbjuder för de minsta, taekwondo för barn i åldrarna 5-7 år. Proffsiga instruktörer tar hand om dina små så de får ha roligt samtidigt som de får lära sig koordination och diciplin. Med sina dräkter och Tiger-träningsdagböcker är detta nånting som väldigt många barn ser som veckans höjdpunkter!

Vi erbjuder även de lite äldre barnen något, vi har även Juniorgruppen i taekwondo. Hit kommer då de små Tigrarna när de blivit lite äldre och är redo för att gå vidare. I den här gruppen hör barn som är 8-13 år.

Du hittar EDGE GYM på Köpmangatan 14 i Sundsvall, här finns personal på plats måndag - torsdag: 14.00 - 19.00 och fredagar: 10.00 - 14.00.

Star Gym finns på 4 olika ställen i Västernorrland, då beläget på: Storgatan 57 i Sundsvall, Köpmangatan 29 i Timrå, Köpmangatan 44 i Timrå och Stallvägen 2 i Söråker. Dessa 4 anläggningar har lite till ingen bemanning och är för det mesta så kallade "nyckelgym". På Köpmangatan 29 i Timrå finns personal på plats större delen av året på måndagar och onsdagar: 17.00 - 19.00.
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard