KBT Behandling i Sundsvall

En ny familjesituation kan innebära stress för familjen. Boka tid för samtal, enskilda eller par. Kort väntetid och med samma villkor som vårdcentral. Välkommen!

Kognitiv beteendeterapi - Samtalsstöd

Att vänta barn och bli förälder är en omtumlande upplevelse, fylld med känslor. Lycka och glädje kan också blandas med oro och nedstämdhet, ibland utsätts relationer för påfrestningar. Att prata med någon utomstående kan ge perspektiv och stöd i den nya familjesituationen.

Jag heter Maria Jansson och behandlar människor med psykisk ohälsa utifrån kognitiv beteendeterapi, KBT. Jag träffar även människor i sorg och kris för stödsamtal.

Vill du boka en tid?

Genom det fria Vårdvalet kan du själv bestämma vilken vårdgivare du vill anlita. KBT Behandling Maria Jansson är godkänd vårdgivare och har samma patientavgift som en hälsocentral.

Mer information finns att läsa på min hemsida www.kbtbehandlingisundsvall.se

Jag har min mottagning på Institutsvägen 8 i Haga, Sundsvall. Du når mig på mobilnummer 070-690 09 19 eller mail kbtbehandlingisundsvall@gmail.com

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard