Ester Holistic Studio – Hälsostudion för kvinnan

79 kronor rabatt per månad på våra autogiro-kort*! Ytterligare rabatt för dig som är student, pensionär eller för dig med Fysisk Aktivitet på Recept.

Du med Babycard har hela 79 kronor rabatt per månad på våra autogiro-kort*! Dessutom tillkommer alltid ytterligare rabatt för dig som är student, pensionär eller för dig med Fysisk Aktivitet på Recept.

*Gäller ej våra bindningsfria kort. Erbjudandet gäller fr.o.m. 12/11-18 till 28/2-19.

Ester Holistic Studio är en plattform där du kan jobba både din fysiska, psykiska, sociala och existentiella hälsa. Vår kompletta gympark och vårt utbud av gruppträningspass ger dig möjlighet att ta hand om din fysiska hälsa. Vi har vår alldeles egen samtalsterapeut som erbjuder möjlighet till samtalsterapi, både i grupp och individuellt för din psykiska hälsas skull. Din existentiella hälsa har du möjlighet att främja genom yoga och meditation, och den sociala hälsan får du helt enkelt genom att vistas i vår familjära, varma och tillåtande miljö.

Välkomna!

Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard