DaaYo yoga

10% rabatt på kurserna gravidyoga, birthyoga och mamma/bebisyoga. 20% rabatt på andra kursen vid anmälan till både gravidyoga och birthyoga. Har du tidigare gått gravidyoga eller birthyoga får du 20% på mammayogakurs.

Som gravid och första året efter din förlossning erhåller du även rabatt på privat yogaklass. 1 tillfälle: endast 650 kr och 5 tillfällen för endast 3 000 kr.

Som gravid och första året efter din förlossning erhåller du även rabatt på privat yogaklass. 1 tillfälle: endast 650kr och 5 tillfällen för endast 3 000 kr. Jag är yogalärare och brinner för att hjälpa kvinnor att ta hand om kropp och själ under graviditeten, förbereda sig inför förlossningen och sedan lära känna sina kroppar igen efteråt. Efter två egna graviditeter och förlossningar har jag inriktat mig på yoga för gravida och nyblivna mammor, men är i grunden utbildad inom vinyasa yoga, Global yoga och yin yoga.

Jag erbjuder kurser i gravidyoga, förlossningsförberedande yoga och mammayoga. Jag erbjuder även privata klasser (pt-yoga) för den som vill ha hjälp med något specifikt.

Jag håller kurserna på Ester Holistic Studio i centrala Sundsvall, Köpmangatan 3.Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard