Egen tid

Just nu! Boka din kurs idag och få 10% rabatt!

Uppge Babycard vid bokning www.egentid.se

Varmt välkommen till Egen tid – störst i Sverige på gravidyoga!Med omtanke, erfarenhet och kompetens inom gravidyoga, gravidpilates & förlossningsförberedande kurser finns vi för dig som vill ta hand om din kropp, ditt sinne och ditt barn.

Vi har valt ut de bästa och mest erfarna instruktörerna och erbjuder kravlös, individanpassad och stärkande gravidyoga & gravidpilates. Sedan start för 11 år sedan har över 9000 gravida tränat hos oss och 95% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda.

Hos oss får du en egen stund för dig själv och ditt barn i magen. En möjlighet att släppa alla krav, stress och gå djupare in i dig själv och din graviditet.

Vi erbjuder kurser i ett flertal lokaler i Stockholm och även kurser online för dig som föredrar det. Vill du komma igång och träna eller få en skön behandling kontakta oss idag. Ring, skriv eller kom förbi om du undrar över något.

Varmt välkommen!EGEN TID FINNS PÅ:
Götgatan 11, Slussen
St. Paulsgatan 22 A, Mariatorget
Magnusladulåsgata 48, Södermalm
Allahelgonagatan 6, Södermalm
Lindhagensgatan 53, Thorildsplan
Tegnérgatan 12, Rådmansgatan

   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard