YogaNu

Välkommen på drop-in och prova på gravidyoga för 100 kr! 50% rabatt vid kursstart 6/2. 600 kr för hel kurs (ord pris 1200 kr).

Gäller vid kursstart 6/2, vid bokning av hel kurs. Torsdagar 17:30-18:45. Går ej att kombineras med andra erbjudande. Ett erbjudande per person. Anmälan via mail, uppge "Babycard".

Ring för info om drop in och löpande start. Varmt välkommen!

Välkommen till gravidyoga med barnmorska på YogaNu i Nacka Finntorp.

Gravidyogan har sina grunder och utgår från mediyogan. Mediyogan är en enkel och lugn yogaform med fokus på andning, avslappning och lättare rörelseträning.

Gravidyoga är anpassad för dig som är gravid och kan utövas under hela graviditeten. Du behöver inga förkunskaper och behöver heller inte ha utövat yoga förut. En mjuk och lugn yogaform som är förberedande både inför födseln och föräldraskapet.

Vi jobbar med andningen och avslappningen som är ett viktigt verktyg för dig när du föder barn. De mjuka rörelserna består i att stärka kroppen både fysiskt och mentalt. Övningarna fokuserar på att stärka ryggen, höfterna och bäckenet. Du sträcker ut kroppen och släpper på spänningar samt tränar bäckenbotten.

Gravidyoga förbereder dig på bästa sätt. Du får en fin stund för dig själv och tillsammans med ditt barn i magen. Du får möjlighet att släppa på krav och stress samt vara medvetet närvarande i din graviditet.

Kursen hålls på YogaNu i Finntorp, Nacka. En mysig studio där vi yogar på mjuka ullmattor. Instruktör är barnmorska Lovisa med 12-års erfarenhet från klinisk verksamhet samt förberedande kurser i såväl profylax som gravidyoga.

Ring eller maila om du undrar något.
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till YogaNu