Todcare

Här kommer hjälpen när ditt/dina barn är sjuka. Under oktober och november månad kan du prova Todcare kostnadsfritt via din arbetsplats.

Den arbetsplats du arbetar på vinner trots allt mycket på att behålla din kompetens på jobbet. Därför vill vi belöna företag som, genom Todcare, ligger i framkant gällande personalförmåner. Detta gör vi genom att bjuda på en kostnadsfri VAB-dag/anställd. Med din arbetsgivarens godkännande skickar du en intresseanmälan tillsammans med kontaktuppgifterna till dig och din arbetsgivare. Vi ordnar med resten och du, tillsammans med eventuella medarbetare, får varsin kostnadsfri VAB-dag!

När ditt barn blir sjukt vill du som förälder finnas där för att ge vård och omsorg. Även om det kan kännas självklart är det inte alltid lika lätt eftersom sjukdomsfall ofta kommer oväntat och olägligt. Därför finns Todcare som en trygg backup när okomplicerade VAB-dagar krockar med arbete.

Todcare erbjuder kvalitetssäkrad och specialutbildad personal som med omsorg tar hand om tillfälligt sjuka barn i hemmet när föräldrarna behöver arbeta. Barnen får kurera sig i sin egna lugna hemmiljö tillsammans med våra trygga vabbare. Tjänsten är framtagen av sjukvårdspersonal i samråd med barnspecialistläkare finns till för att hjälpa barn, föräldrar och företag.

Du ansluter dig utan kostnad eller bindningstid och betalar endast en timkostnad för den tid du använder tjänsten. Läs mer om hur det fungerar på vår hemsida.

www.todcare.se Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Todcare