Stockholm Ayurveda

15% rabatt på gravidmassage, på första behandlingen. 10% rabatt på övriga behandlingar för föräldralediga med Babycard.

Gäller första behandlingen och behandlingar på minst 60 minuter.

Andrea på Stockholm Ayurveda erbjuder massage för gravida, samt ayurvedisk massage, klassisk massage och deep tissue för föräldralediga med Babycard. Andrea är diplomerad ayurvedisk massageterapeut och diplomerad massageterapeut inom klassisk massage med flera års erfarenhet. Hon är även medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

För gravida:

Gravidmassage

Massage speciellt anpassad för gravida, som ges på en speciell gravidmassagekudde med plats för magen och bysten.
Vill du hellre sitta eller ligga på sidan under behandlingen, går det självklart att lösa. Denna massage löser upp spänningar som uppstår när man bär på några extra kilo (framförallt på axlarna, nacken och ländryggen – sätesmusklerna). Det kan vara skönt att unna dig lite vardagslyx (som även är välbehövlig!) så länge du har tid för det. ;) Du kan känna dig trygg i mina händer då jag har både utbildning och flera års erfarenhet av massage av gravida.

(Du kan även välja Ayurvedisk Abhyanga gravidmassage)

För dig som har barn:

Ayurvedisk massage

Ayurvedisk massage sägs vara renande och balanserande, ge ökad blodcirkulation och hjälpa mot problem som sömnlöshet, stelhet, stress, frusenhet, huvudvärk och även depression och utbrändhet.

Klassisk massage

Massagen är utformad för att stimulera blodcirkulationen, stärka musklerna och skapa en bättre balans mellan muskler och skelett. Den hjälper spända och ömma muskler att åter bli smidiga, vilket ökar rörligheten och välbefinnandet. Resultatet blir lägre stressnivå, ökad avspänning, bättre koncentration och ökad livsglädje.

Deep tissue / Bindvävsmassage

En djupgående och kraftfull helkroppsmassage som ger bättre rörlighet i leder och muskler.

Behandlingen kan, förutom djupmassage, även innehålla inslag av triggerpunktsbehandling. Detta är den mest effektiva behandling när du har fått värk i kroppen som inte vill släppa, eller när du tränar hårt och vill förebygga skador.

Bokadirekt.se - Stockholm Ayurveda

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Stockholm Ayurveda