Sjöstadsapoteket

20% rabatt på elektriska bröstpumpar och 10% rabatt på barn ELW produkter!

Visa upp ditt Babycard och erhåll 20% rabatt på elektriska bröstpumpar och 10% rabatt på barn ELW produkter. Detta erbjudande gäller vid Sjöstadsapoteket (Hammarby allé 91).Elw Barn & Baby, våra yngsta familjemedlemmar!

Elw är vår egen hud- och hårvårdsserie som är framtagen med hänsyn till både dig och naturen. Serien finns bara hos oss på Apoteksgruppen!

Elw Barn & Baby, vårt senaste tillskott till familjen, är utvecklat för barns känsliga hud. Produkterna är baserade på vårdande och miljövänliga ingredienser – utan onödiga tillsatser som parfym, mineraloljor eller parabener.

Vi är glada och stolta över att alla våra Elwprodukter för barn är miljömärkta med Svanen och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet genom Svalanmärkningen. De är så skonsamma att de kan användas redan från dag ett i livet.

Elw Barn & Baby består av babyolja, badskum, babycreme, schampo+balsam+dusch samt balsamspray.

Välkommen in på www.apoteksgruppen.se eller besök ditt närmaste Apoteksgruppen-apotek för att få veta mer om produkterna!
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Sjöstadsapoteket