Salong Astron

Salong Astron erbjuder vaxning hela ben och armhålor för 435 kr för babycards användare. Vi erbjuder även 10% rabatt på Maria Åkerbergs ekologiska hudprodukter.

Salong Astron är en liten intim skönhetssalong, med professionella terapeuter. Vi som jobbar här är spaterapeuter, hudterapeuter, massörer och medicinsk fotvårdare samt vaxspecialister.

Vi har framförallt specialiserat oss på vaxning av både män och kvinnor, från brasiliansk vaxning till vaxning av hår i ansiktet, ben, armar, rygg och bröst.

Vi utför även massage, ansiktsbehandlingar, fotvård och manikyr, ögonfrans-och ögonbrynsfärgning samt plockning av ögonbryn. Se våra priser och erbjudande på www.salongastron.se och Facebook.

Bokningar av våra vaxningar görs lättast via bokadirekt.se men det går även att ringa 08-611 27 18. För övriga behandlingar och brasiliansk vaxning av män behöver ni boka genom att ringa ovanstående nummer.

I våra behandlingar använder vi Maria Åkerbergs produkter, som vi även har till försäljning.

Varmt välkomna till oss.

Hälsningar Helena Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Salong Astron