PT Hemma

Bli en starkare mamma!

PT Hemma erbjuder dig eller hela din mammagrupp ett ”prova på” tillfälle med en Personlig Tränare som kommer hem till dig/ut till er och som tar hänsyn till din/er unika situation, helt gratis! Nu finns PT Hemma, förutom i Åkersberga, även i Täby och på Södermalm.

Tillsammans med Babycard erbjuder PT Hemma ett gratis ”prova på” träningstillfälle för dig/din mammagrupp! Eftersom ni slipper att träna i offentlig miljö blir träningen Corona-säkrad. Om så önskas kan ”prova på” tillfället ske utomhus; på tomten eller i närområdet och din PT använder handsprit regelbundet samt munskydd vid behov.

ERBJUDANDE
En personlig tränare från PT Hemma kommer hem till dig/ut till er som bor i Österåker, Täby eller på Södermalm i Stockholm och går igenom ett träningsprogram med 4-6 övningar som ni enkelt kan göra hemma. På så sätt slipper ni att åka iväg, ni spar tid och pengar och ni kan träna närhelst ni vill. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni 2020.

För att ta del av erbjudandet, maila till info@pthemma.se och skriv Babycard i menyraden så kontaktar vi dig.

Välkommen!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Kan man träna när man är gravid/när man fött barn?

Ja, det t.o.m. förespråkas av flera olika instanser bl a skriver vårdguiden 1177.se ”Det är bra att du tränar och rör på dig när du är gravid. Då mår du bättre. Det kan också förebygga och behandla vissa graviditetsbesvär. Dessutom är fysisk aktivitet ett bra sätt att förbereda kroppen inför förlossningen. Du kommer också lättare i form efter graviditeten.”

Idrottsforskning.se skriver ”Det är bra att fortsätta träna under graviditeten, hälsovinsterna är stora och man får en härlig start på nya livet som mamma”

”Under min graviditet kände jag att jag hade svårt att få in träningen. Det var svårt att ta sig till ett gym och tiden räckte inte riktigt till. Desto ”större” jag blev desto svårare att träna. Jag provade att träna lite mellan de olika momenten när jag lagade mat och upptäckte att jag kunde kombinera matlagning och träning! Idén om PT Hemma föddes där och då.”

Idag jobbar PT Hemma med träning på dina villkor och hemma hos dig. Oavsett om du är van att träna, stark eller svag, stor eller liten, gravid eller ej, eller om du inte har så mycket erfarenhet från träning så kan du träna enkelt hemma.

Oftast kommer en PT hem till dig och har med sig ett träningsprogram baserat på en enkät som är ifylld innan träningen startar. Mellan de olika träningstillfällena följer PT´n upp så att egen träning utförs. PT har med sig all utrustning som behövs för hemmaträning och du får möjlighet att låna utrustning och prova dig fram vad som passar dig bäst innan du handlar via webshoppen.
 Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till PT Hemma