Pirkko Isaksson

Alla samtal 20% rabatt!

Behöver du prata med någon om din oro, stress, svårigheter i dina relationer? Brottas du med mindre bra självkänsla, tankar eller känslor? Då kan du få stöd och hjälp genom samtal i KBT.

KBT kännetecknas av ett strukturerat upplägg, och ett nära samarbete mellan klient och terapeut. Man arbetar målfokuserat genom att ställa upp tydliga mål tidigt i terapin, mål som man sedan arbetar mot.

I KBT undersöker man tankar, beteenden, känslor, och hur dessa samverkar med varandra här och nu.

Vi gör tillsammans en noggrann analys av dina beteenden för att kartlägga orsakerna till dina svårigheter. Stor vikt läggs vid att hitta nya strategier för att hantera svårigheter så att problemen blir lättare att hantera, minskar, eller helt försvinner.

Jag är utbildad samtalsterapeut i KBT vid Svenska institutet för kognitiv psykoterapi, steg 1. Jag har även utbildning i Schematerapi (modul A,B och C), Psykosocialt arbetssätt vid S:t Lukas, utbildning i Sorgbearbetning vid Svenska institutet för Sorgbearbetning (certifierad handledare) och handledarutbildning vid Stockholms universitet. Min grundutbildning är en pedagogiskt högskoleutbildning. Jag har tidigare arbetat som rektor i grundskolan.

Du är välkommen att ringa mig, kontakta mig via e-post eller boka mig via Boka direkt.

Jag finns på Tegnergatan 24 i Stockholm och Kyrkvägen 9 i Upplands Väsby.

Varmt välkommen!


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Pirkko Isaksson