Naprapatvården

100kr rabatt på första besöket! Presentkort behandling, vi bjuder på 100kr! Perfekt julklapp!

Passa på att bli av med spänningar o få en välgörande behandling. 100kr rabatt på första besöket!
Rabattkod Baby01

Presentkort behandling, vi bjuder på 100kr! perfekt julklapp!
Rabattkod Baby02
_ _ _ _ _ _ _ _

Välkommen!

Här är du i goda händer. Kajsa som driver Naprapatvården har 15års erfarenhet och hjälpt tusentals att bli bättre, allt från elitidrottare, stressade, kontorsarbetare och familjer med fina resultat.

Har du några spänningar, värk, gammal skada eller ny i muskler, leder, nervsystem passa på att nyttja ditt fina erbjudande här! Vi har även hjälpt folk bli av med sånt som andra inte kunnat fixa, så passa på och ge det en chans, kroppen är fantastisk på att läka, behöver ibland bara rätt stöd och hjälp.

Vi på Naprapatvården vårdar Dig individuellt,
-från topp till tå, i sin helhet! Detta med Naprapati, Massage, Kinesiotejpning, Träning, Anitstressbehandling, Hållningsanalys, Funktionellträning,Ergonomianalys, Föreläsningar och de främsta hälsoprodukterna.

Vi skräddarsyr för att ge dig den bästa behandlingen för Dig och ditt besvär i akut, rehabiliterande och förebyggande syfte och utbildar dig hur du själv kan behandla och förebygga ditt besvär.

Besvär du kan få hjälp med
Knä-, axelskada, Värk, Nackspärr, Ryggskott, Diskbråck, Spänningar, Stresshantering, Migrän, Atros, Hälsporre, stukning,låga fotvalv, snedställningar, mm mm. Då vi har 10års vårdutbildning är det bara att ringa och fråga.

Om du redan får vård för något kan vi ofta tillföra viktiga små tips eller behandling så det läker snabbare o förutsättningar ökar, vi samarbetar gärna med andra vårdaktörer och vi har utbildat fler.

Smarta hälsoprodukter
Här på Naprapatvården har vi gjort 15års research åt dig och tagit in de bästa och mest hållbara produkterna som kan hjälpa dig i många år, tex värmedyna, liniment, ergonomisk stolar, iläggssulor, sovkudde, enkla träningsredskap mm.

Akuttider, öppet även kväll och helg!

Vill du passa på att få bort så många spänningar som möjligt rekommenderar vi 45min eller 60min naprapatbehandling, ett populärt val för att bli bättre snabbare.

Vi ser framemot att ge dig en behaglig och välgörande behandling. Du är värd att må bäst!




 Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.







➡ Gå till Naprapatvården