Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Gratis annonspaket värde 7500 kr & provisionsgaranti!

Mäklarhuset Stockholm Innerstan värnar om familjen, speciellt den med små barn. Vi vet att kostnaderna är många och höga när man skaffar familj och att bostadsbytet kan kännas som en tung och tidskrävande uppgift.

Vi vill göra livet lite enklare för nyblivna barnfamiljer och erbjuder därför våra extremt duktiga mäklares tjänster med en provisionsgaranti. Det innebär att vi alltid är det billigaste alternativet när du ska sälja din bostad. Dessutom bjuder vi på vårt annonspaket i sociala media, värde 7500 kr om du säljer med oss under 2019.

Detta är ett mycket exklusivt erbjudande för dig som är medlem i Babycard!

Mäklarhuset Stockholm Innerstan är idag marknadsledande på Kungsholmen i Stockholm och en av de största aktörerna i Stockholms innerstad. 2018 hanterade vi ca 500 bostadsaffärer. Flera av våra mäklare har arbetat väldigt länge och vår gemensamma kompetens är extremt hög. Vi är idag 15 st mäklare och totalt 25 medarbetare. Tillsammans ser vi till att din bostadsaffär hanteras på absolut bästa sätt.

Kontakta oss idag så berättar vi mer! Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Mäklarhuset Stockholm Innerstan