Löplabbet

Gratis löparstrumpa från Bola vid köp av ett par skor!

Erbjudandet går ej att kombineras med övriga kampanjer.

Löplabbets filosofi är lika enkel som självklar: Du ska springa på dina egna speciella villkor. Vår ambition är att hjälpa dig välja rätt skor och utrustning och ge dig bästa tänkbara förutsättningar för din löpning. Oavsett vilken nivå du befinner dig på – nybörjare eller elit – är du lika välkommen och behandlas med samma respekt.

Varje gång du springer så tar du tusentals steg. Med tiden blir det hundratusentals, miljontals. Som du förstår är det viktigt att belastningen blir rätt för att maximera glädje och nytta. Och undvika skador.

Alla som jobbar på Löplabbet är hängivna löpare och hängivna uppdraget att hitta rätt sko till varje fot. Men inte bara det, vi kan väldigt mycket om löpning, hur man förebygger skador, tävlingar, kringutrustning och det mesta som en kund behöver. Med hjälp av kunskap, löpband och spegellåda gör vi en personlig analys och begränsar urvalet av skor som är rätt för dig. Det är möjligt att vi efter utprovningen kommer fram till att de skor du tycker är snyggast inte passar dig. Så kan det vara. Om du är öppen för det och istället prioriterar njutning, prestanda, nytta och välmående - då är Löplabbet rätt ställe för dig.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Löplabbet