Livslinjen Terapi & Konsult

Ständiga konflikter och bråk? Parsamtal, tonårsproblem och även skolrelaterade problem. Självskadebeteende, droger eller förändringar i familjens konstruktion. Vi hjälper personer som av olika anledningar behöver stöd.

Erbjudandet gäller nya kunder och gäller nya bokningar t.om 31/10- 2019.

Erbjuder parsamtal samt individuella samtal. Parsamtal á 90 minuter för 1200 kr (normalpris 1500 kr) Individuella samtal 700 kr (normalpris 900).

Boka din tid på livslinjenterapi@gmail.com (svar inom 24 timmar, erbjuder tid inom 7 dagar) Det går även att skicka SMS till 070-797 3932 för att boka. Hos oss träffar du alltid samma person, inga byten.

Livslinjen Terapi och Konsult har funnits sedan år 2000 och arbetar med samtal i olika former, familjerådgivning, handledning och olika typer av coachning och rådgivning. Vi arbetar också på uppdrag med utbildningar samt föreläsningar och organisationsarbete.Familjearbete
Vi hjälper personer som av olika anledningar behöver stöd. Det kan exempelvis handla om att vardagen präglas av ständiga konflikter och bråk. Parsamtal, tonårsproblem och även skolrelaterade problem. Självskadebeteende, droger eller förändringar i familjens konstruktion. Samtalen riktar sig även till barn och tonåringar.

 Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Livslinjen Terapi & Konsult