Life in Mind

20% rabatt på En livsviktig kurs - Gå kurs i HLR och första hjälpen för barn, som kvällskurs eller webbkurs!

Life in Mind är ett personligt företag som erbjuder utbildningar webbaserat såväl som instruktörsledda inom HLR och första hjälpen. Våra instruktörer jobbar inom den akuta barnsjukvården och har stor erfarenhet av akuta situationer som kan drabba barn. Vi jobbar hårt för att ge fler föräldrar möjlighet att känna sig trygga att agera om olyckan är framme.

Kursinnehåll:

  • Hjärt- lungräddning (HLR)
  • Handgrepp om barnet sätter i halsen/ Luftvägsstopp
  • Första Hjälpen (L-ABC)
  • Att larma 112
  • Akuta sjukdomstillstånd och olycksfall: Kramper/feberkramper, krupp, brännskador, förgiftningar, allvarliga allergier, drunkning, fallolyckor: nack- och ryggskador

En livsviktig kurs hålls med jämna mellanrum i flera av Sveriges största städer. Välkommen att boka ett kurstillfälle som passar dig. Vi bjuder på fika under kvällen och du kommer att få öva massor så att du känner dig trygg med att agera om olyckan skulle vara framme!

En livsviktig webbkurs är för dig som vill öva hemma, kanske med hela familjen och barnvakten såklart! Övningsdockorna skickas hem och dessa får du behålla så att du kan repetera igen och igen.

Det finns även möjlighet att köpa presentkort till kursen- en garanterat uppskattad present till nyblivna föräldrar, eller stolta mor-farföräldrar.

Tidsbegränsat erbjudande
Gäller till 2020-08-31
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
BABYCARD20


➡ Gå till Life in Mind