Josephine Interiör

Som Babycard-kund erhåller du 15% rabatt på alla våra tjänster! (gäller ej inköp).

Ska ni sälja er bostad och vill få ut maximalt av er försäljning? Eller har ni kört fast med inredningen hemma och vill ha hjälp från ett tränat öga? Josephine Interiör är ett litet företag med passion för inredning, vi ser till dina personliga behov och formar våra tjänster därefter.

Som Babycard-kund erhåller du 15% rabatt på alla våra tjänster!



HOMESTYLING

Vi vet att det är mycket att tänka på inför en försäljning av en bostad och att själva stylingen inför fotograferingen och visningen inte alltid hamnar i fokus. Eftersom vi vet hur viktigt det är att bilderna blir bra för att locka många till visning och det första intrycket spelar stor roll hos många potentiella köpare, så erbjuder vi den hjälp ni behöver med styling inför försäljningen av er bostad.

Mer information om våra tjänster inom Homestyling.

INREDNINGSHJÄLP

Att komma på en optimal möblering, färgsättning i ett rum eller vilka kuddar som passar bäst i soffan kan ibland vara svårt. Med inredningshjälpen kan du utforma tjänsten precis så den passar dig. Behöver du hjälp med ett helt rum för att få till den bästa känslan eller är det något specifikt ni känner att ni inte får till? Vi hjälper er hitta hem till ert drömhem.

Mer information om våra tjänster inom Inredningshjälp.

Kika in på vår hemsida och vår officiella Instagram för mer information och inspiration.

Vi hörs!
Josephine Sundström


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.







➡ Gå till Josephine Interiör