Forever Fit Sweden

ÅRETS JULKLAPP! 20% rabatt på Tränings- och Kostupplägg online samt onlinecoaching.Personlig Träning, Kostrådgivning, Hälsocoaching

Är du gravid, eller precis fått barn, och är osäker på vad eller hur du kan/får träna? År du kanske en förälder som har svårt att få tiden att gå ihop, men har en stor önskan att komma igång med eller tillbaka till din träning? Eller är du en redan rutinerad träningsentusiast som vill ta steget till nästa nivå i din träning?
Oavsett vad så finner du det du söker här tillsammans med mig.
Jag erbjuder onlineupplägg både inom kost och träning samt onlinecoaching som inkluderar uppföljning veckovis för att du ska hitta ditt flow, trygghet och nå de mål du har.

I 20år har jag arbetat som Personlig Tränare (PT), Kostrådgivare och coach för allt från vardagsmotionärer, pensionärer, gravida och ungdomar till atleter på elitnivå inom ett flertal olika idrotter både som PT på gym och online.
Jag arrangerar träningsresor och events inom – och utom Sverige, föreläser och skriver om kost, träning, hälsa och fitness på olika websidor och magazine.

Personligen har jag 15 års egen erfarenhet av träning och tävling inom Bodyfitness världen runt. Men nu ligger mitt 100% fokus på en liten som växer i magen och att optimera mitt liv genom rätt kost, fysisk aktivitet och välmående. Det jag nu går igenom tillsammans med alla de år jag har arbetat med gravida klienter ger mig nu ett extra sug att hjälpa just ER med barn (eller på väg att få)!@heleneice
@heleneice_video


Helene Ahlson

Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
HELENEICE


➡ Gå till Forever Fit Sweden