Far & Son Begravningsbyrå

20% rabatt på arbetskostnaden och kostnadsfritt hembesök inom stor-Stockholm för den som föredrar att träffas i hemmiljön.

När en närstående går ur tiden uppstår många frågor. Då kan det vara skönt att prata med någon som har lång erfarenhet. Vi finns här för dig. Du berättar. Vi lyssnar. Tillsammans hittar vi det som passar dig bäst.

Ibland går livet inte precis som man har tänkt sig och en dag kanske du behöver arrangera en begravning till en närstående. För innehavare av Babycard ger vi 10% rabatt på kostnaden för att arrangera en begravning. Vi erbjuder också kostnadsfritt hembesök för den som föredrar det inom hela stor-Stockholm.

Vi har med över ett kvarts sekel drivit begravningsbyrå och hjälpt tusentals anhöriga i samma lokal under ett annat varumärke. Vi har lång erfarenhet av begravningsbranschen, och en gedigen kunskap på området. Nu har vi tagit över den nyrenoverade lokalen på den
kända adressen på Sibyllegatan 41.
Far & Son arrangerar såväl stora som mindre begravningar med samma engagemang och
kunskap.
   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard