Erbelia Beauty Care

Som ny kund får du 25% behandlingsrabatt vid ditt första besök! Fransförlängning | Ögonbryn | Naglar | Trådning | Ansiktsbehandling | Hårborttagning | Pedikyr

Spara mer - passa på att göra flera behandlingar när du bokar ditt premiärbesök.

Jag heter Brenda. Välkommen till min mysiga, komfortabla och välutrustade salong invid Odenplan, Stockholm. Här kan du njuta en stunds rofylld avkoppling medan jag utför dina behandlingar, omsorgsfullt och noggrant. Jag är certifierad frans-, bryn- och nagelstylist. Medlem i SEYF – Svenska Estetikers Yrkesförbund. Hygien och säkerhet är en självklarhet i min salong. Företaget jag hyr in mig hos heter Sweden Hälsa, så bli inte förvirrad för att det inte står Erbelia på dörren när du kommer hit.

Fransar: Jag gör både singel- och volymfransar. Tillsammans resonerar vi oss fram till vilken look och design som passar dig. Min specialitet är naturlig look – vackra fylliga fransar som skulle kunnat vara dina egna naturliga, i åskådarens ögon. Fransförlängning är ett jättepilligt precisionshantverk som kräver skicklighet, estetik och tålamod. Jag har mångårig rutin och arbetar bara med de bästa materialen och verktygen.

Ögonbryn (för henne & honom): Hur dina ögonbryn ser ut har avgörande betydelse för din framtoning och utseende. Ögonbrynen ramar in ögonen, blicken – ansiktet. Formen, definitionen och färgen avgör om din blick får den inramning den förtjänar – eller blir lämnad åt sitt öde som ett vackert konstverk i en ful ram?
Jag är specialist på ögonbryn och utför även förlängning med syntetiska brynhår vid behov.

Naglar: Manikyr och gel-lackning med OPI ger dig vackra, eleganta naglar som håller länge.

Trådning: Skonsam, precis och effektiv metod att ta bort oönskat hår i ansiktet.

Ansiktsbehandling: Omsorgsfull djuprengöring av huden följd av behandling med återfuktande, mjukgörande och väldoftande kräm.

Hårborttagning: Skonsam och effektiv hårborttagning över hela kroppen med hjälp av senaste lasertekniken.

Pedikyr: Sitt bekvämt medan du får ett fotbad och en grundlig uppfräschning av dina fötter.

Som småbarnsförälder kan du glädja dig åt behandlingstider utöver det vanliga – även morgnar och kvällar. Om du inte hittar en passande tid i bokningskalendern kan du höra av dig direkt till mig så hittar vi en lösning tillsammans.

Erbelia Beauty Care blogg

Klicka här för att boka din tid! (klicka på Brenda Södergren)

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard