Ekstrands Dörrar & Fönster AB

Funderar du på att byta fönster?

Att byta fönster skall man bara behöva göra en gång i livet. Investeringen är stor och det finns mycket information att ta ställning till. När man väljer fönster är det viktigt att tänka på estetiken, att välja rätt fönster till rätt hus. Hos Ekstrands får ni hjälp från första kontakten till dess att produkten är installerad och klar. Våra fönsterrådgivare har många års erfarenhet och kan guida er till rätt val. Boka ett kostnadsfritt hembesök med våra fönsterrådgivare idag.

Boka här!

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- & fönsterbranschen med innovativa lösningar och entréprenörskap sedan tre generationer. Vi bygger våra dörrar och fönster med fokus på kvalitet, design och flexibilitet. Kvaliteten är inte bara känslan och optiken som produkten skall förmedla utan även prestanda. Vi har marknadsledande prestanda bl.a när det gäller värmeisolering.

Ekstrands ligger i skånska Osby, företaget har AAA-rating sedan många år vilket ger kunden en trygghet när de handlar av oss.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard