Egen tid

Just nu! Boka din kurs idag och få 10% rabatt!

Välkommen till din Egen tid Hemma! – www.egentid.se

Egen tid är störst i Sverige på gravidyoga med de bästa och mest erfarna instruktörerna inom gravidyoga och gravidpilates, Sedan start för 15 år sedan har över 9000 gravida tränat hos oss och 95% av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda.

Vi erbjuder tre olika sorters sätt för dig att träna Gravidyoga och Gravidpilates hemma:

Direktsända pass varje vecka, live med Moa eller Ida. Vi direktsänder Gravidyoga 17.30-18.45 på onsdagar samt Gravidpilates 17.30-18.30 på tisdagar varje vecka.

Våra direktsända pass ger dig möjlighet att möta våra mycket kompetenta instruktörer live varje vecka. Dessutom ger det dig möjligheten att hitta en rutin att få till din träning varje vecka. Det är enkelt att träna med oss. Allt du behöver är en internetuppkoppling och en dator, Ipad eller en mobiltelefon. För 295:- får du tillgång till både Gravidpilates och Gravidyoga varje vecka i en månad. Vid bokning får du ett välkomstmail med alla instruktioner du kan tänkas behöva för att komma igång och du väljer själv när du vill starta din träning.

Ett alternativ till direktsända LIVE pass är förinspelade, special-designade pass i gravidyoga. Många har idag svårt att få livspusslet att gå ihop, svårt att hinna egen tid. Dessa pass ger dig möjligheten att träna när du vill, hur ofta du vill, var du vill på dina villkor och i din takt.

Ett ytterligare alternativ är Gravidresan online som är kurs för dig som befinner dig på en av de största resor livet erbjuder, nämligen din graviditet. Resan ger dig gravidyoga, information om ditt barn i magen, tips och råd om din hälsa samt en Profylaxkurs med Föda Utan Rädsla.

Nyfiken? Har du en fråga? Kontakta oss via info@egentid.se eller via 08-55612900

BOKA via www.egentid.se


EGEN TID FINNS PÅ:
Götgatan 11, Slussen
St. Paulsgatan 22 A, Mariatorget
Magnusladulåsgata 48, Södermalm
Allahelgonagatan 6, Södermalm
Lindhagensgatan 53, Thorildsplan
Tegnérgatan 12, Rådmansgatan

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
babycard


➡ Gå till Egen tid