Bonti

10% på allt mot uppvisande av Babycard! Detta gäller inte Barnvagnar, Originaltillbehör till barnvagnar och Möbler.

Erbjudandet gäller under förutsättning att man registrerar sig som kund hos oss, detta är kostnadsfritt.

Bonti grundades 1991. Bonti.se har funnits online sedan 1995 och startades som ett komplement till de fysiska butikerna. Idag är webbshoppen en av de ledande i branschen. Bonti är en av Sveriges största återförsäljare av barnvagnar som Bugaboo, Kronan, Brio, Britax, Emmaljunga, MacLaren, Joolz, Babyzen, Stokke, Mountain Buggy, Silver Cross, Babyjogger, Orbitbaby, Chicco m fl. Vi är även specialiserade på skötväskor, åkpåsar och andra barnvagnsaccessoarer. Vi säljer också bilbarnstolar, amningsartiklar, inredning till barnrum, skötartiklar, babykläder, leksaker till de yngsta och det mesta som har med barnprodukter att göra. Vi säljer kvalitetsprodukter från alla ledande varumärken på marknaden men har även utvalda mindre leverantörer samt vårt egna märke, Bonti baby. Vi erbjuder prisgaranti och i butiken på Norrtullsgatan har vi en serviceverkstad där vi utför barnvagnsreparationer efter tidsbokning. Bonti - allt för din baby.​

Du hittar oss antingen i någon av butikerna på Norrtullsgatan 33 vid Odenplan eller Karlavägen 67 på Östermalm. Samt förstås på bonti.se​.

   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard