Ballongbud

100 kr rabatt på alla "Grattisdjur" som du hittar under kategori "Grattis & Tack" i vår webshop.

Våra mest populära produkter är vad vi kallar "Grattisdjuren" De är extra roliga att få då de är så stora (mellan 120-150 cm höga!) och är lika uppskattade av alla, oavsett om födelsedagsbarnet fyller 1 eller 100!

Med babycard får du 100kr rabatt på alla "Grattisdjur" som du hittar under kategori "Grattis & Tack" i vår webshop.

Apan Arne
Zebran Zander
Giraffen Gudrun
Grisen Gunnar
Flodhästen Fredrik
Pandan Patricia
Elefanten Ellen
Grodan Gösta
Tigern Ture
Enhörningen Elin
Ballonghunden Bubben

Pris med rabatt 495:- och leveransen ingår!

Erbjudande gäller endast i stockholmsområdet (arlanda-södertälje), då dessa produkter enbart kan fraktas med budfirma och inte DHL.Vill du överraska med något annorlunda?
Skicka då ett ballongogram - ett Ballongbud!

Välj en av våra färdiga produkter eller skräddarsy ditt ballongram och få det helt enligt önskemål. Kanske har du en motorcykelgalen farbror som fyller år? Eller så älskar din son hästar? Gillar mormor att segla?

Bara fantasin sätter gränser för vad man kan skicka för motiv på sitt ballongogram. Födelse/dop, grattis, alla hjärtans dag, studenten, jul, nyår och andra tillfällen kan bli extra festliga med ballonger. Vi gör även ballongdekor som t.ex bågar och pelare samt bordsdekorationer till t.ex dopfest.

   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard