Allavie Clinic, Stockholm

Permanent fettreducering 1495 kr för ett område, ord. pris 2700 kr. Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation!

Som babycard medlem ger vi dig 10% rabatt* på alla våra behandlingar som utförs av hudterapeuter. Visa ditt kort/medlemskap vid betalning.
*Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Permanent fettreducering
Har du kanske någon oönskad fettdepå som du stör dig på och som inte går bort med träning? Kanske kan Powerlite Ice vara lösningen för dig. Powerlite Ice tar effektivt bort oönskade fettdepåer och celluliter med en unik kombination av cryolipolys och stötvågor. Snabbt, säkert & effektivt!

Välkommen till oss på Allavie Clinic.
Vi erbjuder klassiska ansiktsbehandlingar, hudföryngrande behandlingar med bl.a. IPL & microneedling, hårborttagning, massage, fettreducering, cellulitbehandlingar mm.

Vi som jobbar på Allavie Clinic är auktoriserade hudterapeuter och medlemmar i SHR. Utmärkande är att vi arbetar med flera olika varumärken & maskiner och skräddarsyr behandlingen efter varje kund. Vår absoluta styrka är att kombinera flera maskinbehandlingar som tillsammans förhöjer effekten av varandra för ett optimalt resultat.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation!
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Allavie Clinic, Stockholm