ACB Psykoterapi AB

Erbjuder subventionerade samtal i Familjerådgivning.

Familjerådgivning

Jag erbjuder samtal som förändrar, hjälper och förebygger kommunikationssvårigheter i kärleksrelationen, familjen eller bonus familjen.

Att bli förälder är stort och väcker många härliga underbara känslor och samtidigt kan det kännas oroligt och osäkert. Kärleksrelationen sätts på prov och från att vara två är man plötsligt tre. Ibland kan det finnas barn sedan tidigare vilket ställer andra krav i föräldraskapet. Min erfarenhet är att det kan uppstå ett kommunikationsmönster som gör att paret hamnar i ett mönster som känns omöjligt att komma ur. Med hjälp ökar förståelsen för varandra och relationen känns tryggare.

För dig som är skriven i Nacka, Sollentuna, Solna Täby Haninge och Huddinge erbjuder jag subventionerade samtal i Familjerådgivning. Kostnaden för ett samtal ligger på mellan 255 kr-465 kr för 90 min.

Jag är legitimerad psykoterapeut och auktoriserad Familjerådgivare, jag driver företaget ACB Psykoterapi och Stockholms Parrådgivning.

Jag har lång erfarenhet av att träffa par enskilda och familjer. Det som jag brinner allra mest för är att träffa par för att hjälpa dem att komma närmare varandra och bryta destruktiva kommunikations mönster i relationen. Att känna sig ensam eller otillräcklig för den som betyder mest i livet är svårt och hopplöst, vi känner oss ofta maktlösa när vi inte når fram till den vi älskar. Under småbarnstiden sätts vi på prov på ett nytt sätt, mycket är underbart men vi är också sårbara på ett nytt sätt i relationen. Tidsbegränsat erbjudande
Gäller till 2020-10-10
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till ACB Psykoterapi AB