Åsas Terapi

Behöver du gå i samtalsterapi? Det inledande samtalet på 30 min är kostnadsfritt, vill du sedan fortsätta kan du köpa 3 terapitimmar till reducerat pris. Välkommen!

Gäller för alla som har Babycard och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller friskvårdspengar såsom ePassi/Friskvårdscheckar, Actiway, Wellnet etc.

Behöver du en förändring? Du är välkommen att boka tid för samtal om du känner att du vill ha vägledning, behöver gå i terapi eller vill utveckla dig själv och din förmåga att möta livet.

Många av oss behöver ibland prata med någon som inte känner oss och som kan se saker och ting ifrån ett annat perspektiv. Ibland räcker det att få prata och ventilera vissa saker för att det skall kännas bättre, ibland kanske man behöver mer tid för att bearbeta och få rätsida på saker och ting.

Som en del av samtalet använder jag mig av kreativa symboliska uttryckssätt, till exempel bild, vars unika förmågor hjälper dig att utvecklas, nå dina resurser och se på dig själv och din omgivning med större förståelse.

Svensk Klassisk Massage är en allsidig och välgörande behandling som passar de allra flesta. Du väljer om du vill ha en hårdare mer djupgående massage eller en mjukare avslappningsmassage.

På min Facebooksida Åsa’s Terapi – Samtalsterapi och massage samt på Bokadirekt hittar du mer information om de behandlingar jag erbjuder.

Varmt välkommen med din bokning!
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Åsas Terapi