Maude´s Hotel Solna

Babycard medlemmar har 15% rabatt på våra priser. I priset ingår moms, frukost buffé, Internet och fritt kaffe/té med hembakad kaka i lobby lounge.

För att ta del av erbjudandet använd bokningskoden BABY.

Hotell nära Sundbybergscentrum med T-bana och pendeltågsstation inom några minuters avstånd. Med Tvärbanan tar det ca 5 minuter till Friends Arena och Mall of Scandinavia. Hotellets design är en blandning av asiatisk och skandinavisk stil som sammantaget skapar en modern, ombonad och personlig atmosfär. Det finns enkelrum, dubbelrum och familjerum för upp till 4 personer. Alla rum är ljusa med stora fönster från golv till tak, badrum med dusch och kaffe/té faciliteter. I vår lobby lounge serveras en härlig frukostbuffé. I närområdet finns ett varierat utbud av restauranger och det går snabbt och enkelt att ta sig in till Stockholm med T-banan eller pendeltåget. I våra rumspriser ingår frukost och Internet. Parkering till extra avgift finns i anslutning till hotellet.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard