Make Up Store

Exklusivt för dig som är medlem hos Babycard.se har vi två erbjudanden du kan del av från Make Up Store.

Make Up Store är ett svenskt kosmetikamärke som med sitt breda urval av färgkosmetik, innovativa hudvårdsprodukter och en medvetenhet om kundens önskemål tar makeup-upplevelsen till en ny nivå.

Erbjudande 1:
KOSTNADSFRI 30 MIN MAKEUPLEKTION
Sätt vårens härliga färger i din makeup. Just nu kan du boka en kostnadsfri 30 min makeup lektion (värde 300 kr). Vi visar färgval som passar just dig samt ger tips och råd för din dagliga makeuprutin. Kontakta din närmaste Make Up Store butik och boka din lektion. I samband med lektionen erbjuder vi 20% rabatt på hela sortimentet.

Erbjudande 2:
BOKA ETT KOSTNADSFRITT VIP-EVENT
Samla dina vänner till ett trevligt och inspirerande event hos oss. Vi visar dom senaste makeuptrenderna och tillsammans lägger vi en makeup som vi går igenom steg för steg och ger samtidigt användbara tips och råd att ha med i sin dagliga makeuprutin. Kontakta din närmaste Make Up Store butik för att boka VIP-eventet. Minimum antal deltagare för att boka eventet är 4-6 personer beroende på butik. Just nu bokar ni kursen helt kostnadsfritt (ord. pris 200 kr/person). I samband med eventet erbjuder vi 20% rabatt på hela sortimentet.

_ _ _ _ _ _ _

Går ej att kombinera med andra pågående erbjudanden. Lokala skillnader för erbjudandena kan förekomma.

 Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Make Up Store