Biltvättsspecialisten i Solna

Mini rekond. Liten bil (under kombi) 599 kr. Stor bil (över kombi) 699 kr. (Ord.pris 1199 kr).

Utvändig handtvätt med: avfettning, vaxschamponering, fälgrengöring, däckglans och mattglans.

Invändig tvätt med: dammsugning av kupé och bagageutrymme, rengöring av dörrkarmar, paneler och mattor med rengöringsmedel.

In- och utvändig fönsterputs med special fönsterrengöring.

_ _ _ _ _ _ _ _

Välkommen till en nyöppnad professionell och hållbar biltvätt. Som har dig som kund, din bil och miljön i fokus. De använder de senaste inom bil- och lackvård för bästa resultat, skydd och lyster. De har gedigen erfarenhet av bilvård och kan även utföra lättare service. Utbildade bilmekaniker med tilläggsutbildning mot bil-och lackvård till din tjänst varje dag året runt i nyrenoverade lokaler. Du har även tillgång till AC-service, så att bilen håller behaglig temperatur även under sommarhalvåret. Allt för att din bil ska få den omsorg den så väl förtjänar och för att du ska njuta av din körning varje dag året om. Med regelbunden vård håller sig din bil fin och fräsch länge. En välvårdad och skyddad bil höjer även andrahandsvärdet. Så hjärtligt välkommen in med din bil, ta en promenad och andas frisk luft medan de sköter jobbet och kom tillbaka till en väldoftande ren bil. Och njut av dagen! Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Biltvättsspecialisten i Solna