Mäklarringen

Höstkampanj - Två biobiljetter vid bokat möte och 10% rabatt på ordinarie arvode vid användning av vår förmedlingstjänst. Hos Mäklarringen i Sollentuna har ni alltid möjlighet till en kostnadsfri värdering och rådgivning.

_ _ _ _ _ _ _ _

Hos oss på Mäklarringen i Sollentuna har ni som kund alltid möjlighet till en kostnadsfri värdering och rådgivning. Boka gärna ett möte redan idag!

Vid ett bokat möte bjuder vi i vår höstkampanj på två biobiljetter och väljer ni att använda er av vår förmedlingstjänst av er bostad ger vi er hela 10% rabatt på ordinarie arvode.

_ _ _ _ _ _ _ _

Välkomna in till oss för att prata bostad, oavsett om ni går i försäljningstankar eller vill köpa! Mäklarringen Sollentuna hjälper er hela vägen från start till mål!

Oavsett om ni vill köpa eller sälja bostad är det viktigt att välja en mäklare som ni känner er trygga med. Vi hjälper er likväl med försäljning av er bostad som köp av ny bostad. Vi kan Sollentuna och vi har köparna!
Välj oss, vi är lokala och personliga mäklare, som hjälper er till en smidig affär. Letar ni efter mäklare i Sollentuna har ni kommit helt rätt.
Vi på Mäklarringen i Sollentuna vill att ni som köpare och säljare känner er nöjda och trygga i affären. Återkoppling och kunskap står högt på vår lista.Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
Babycard bio


➡ Gå till Mäklarringen