Leg. Kiropraktor Eva Kramp

100 kr rabatt på nybesök kiropraktik. 10% rabatt på återbesök kiropraktisk behandling.

Prova på Kiropraktik behandling hos leg Kiropraktor Eva Kramp, 100 kr rabatt på nybesök kiropraktik (ordinarie pris 600), erbjudandet gäller t.om 30 juni.

Medlemmar i Babycard får 10% rabatt på återbesök kiropraktisk behandling, (ordinarie pris 500 kr) detta gäller under hela våren 2020 till 30 juni.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Ni hittar mig på Fysioterapi Sollentuna där arbetar jag med ett team av fysioterapeuter med olika specialistkompetenser. På kliniken finns bla tillgång till ultraljudsdiagnostik, stötvågsbehandling och akupunktur.

Lite om kiropraktik
Som kiropraktor är man specialicerad på rörelseapparaten och att behandla symtom och störningar i skelett-, muskel- och nervsystemet. I grunden finns ett holistiskt synsätt där kroppens alla funktion är i fokus.

Ordet kiropraktik är från latin och betyder "cheiro=hand" och "praktikos=att göra" dvs fritt översatt "att göra för hand" och det är precis vad kiropraktik innebär, att praktisera och behandla med händerna. Behandlingen genomförs med händerna och dess syfte är att med olika ledjusteringstekniker återställa funktionen i kroppens leder. Jag behandlar olika smärttillstånd allt från nacke, rygg och axelproblematik samt höft, knä och fotproblematik. Akuta tillstånd så som ryggskott, nackspärr och spänningshuvudvärk till långvariga kroniska smärtsymtom.

Min examen tog jag efter 5 års heltidsstudier på Skandinaviska Kiropraktor Högskolan. Utbildningen innefattar grundläggande medicinsk teori och diagnostik i bland annat anatomi, fysiologi, invärtesmedicin, neurologi, idrottsmedicin och rehabilitering. Jag arbetar enligt hälso- och sjukvårdslagstiftningen och jag innehar patient och ansvarsförsäkring och företaget har f-skattsedel. Jag är medlem i KFS (Kiropraktiska Föreningen i Sverige).

Jag har även försäkringsavtal med Tryggrygg Falckhealthcare, Länsförsäkringar, DKV, SEB, Vardia, Bnp Cardif och Protector
Vill ni veta mer om mig och kliniken finns mer info på hemsidorna.
Varmt välkommen att boka tid.

Med vänlig hälsning, Eva

www.fysioterapisollentuna.se
www.krampskiropraktik.se

 Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Leg. Kiropraktor Eva Kramp