Hudcompagniet Sollentuna

Börja året med fettreducering - kur på 10 behandlingar. Nu 5000 kr (ord pris 13.500 kr).

Omoprhia 2.0 (Fettreducering) där man minskar i midjemått. Superfina resultat, samt att man punktbehandlingar och jobbar med att spränga fettcellerna. En kur på 10 behandlingar kostar 13.500 men som medlem hos Babycard får du det för 5.000 kr under januari och februari!

Hos oss kan du unna dig själv välgörande behandlingar för kropp & själ.

Välkommen att boka egen tid hos oss, få slappna av för en stund och känna att tiden bara är din. En skönhetssalong med ditt välbefinnande i fokus! Vi ser hud- och kroppsvård som ett led i en friskare och härligare tillvaro för alla, kvinnor som män! Välkommen in tills oss för att unna dig välgörande behandlingar för hela kroppen och få energi till att må bra ♥

Vi som arbetar här på salongen är alla utbildade inom våra olika områden. Självklart brinner vi för våra yrken och vill förmedla en härlig känsla och upplevelse för dig när du är här hos oss! Vi innehar självklart behandlingsförsäkring!

Vi finns här för dig. Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor och funderingar. Oftast sitter vi upptagna i behandlingar och kan därför inte alltid svara i telefon. Men Du kan alltid maila eller lämna ett meddelande på telefonsvararen, så återkommer vi vid tillfälle.

Varmt välkommen med dina frågor!

Febronia Behnam
Salongsägare
Auktoriserad Hudterapeut med Gesällbrev
SHR-medlem
CIDESCO – diplomerad
Utbildad på Gildaskolan i Stockholm

Boka idag!

 Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Hudcompagniet Sollentuna