Barn på väg

Missa inte vår Black Friday-rea! Upp till 88% rabatt!

Just nu har vi extra bra priser på hela sortimentet p g a Black Friday, upp till 88% rabatt. Se vår Black Friday-rea här!Vi är ett familjeföretag som drivs av Vanja och Stefanos. Vi har själva 3 små barn och vet hur mycket en bra och säker barnvagn kostar idag. Därför är vår affärside: ”Bra produkter till låga priser”.

Företaget startades 2007, några månader efter att vi hade fått vårt första barn. Vi jobbar alltid med att hitta produkter som är unika och moderna och håller måttet på den tuffa Svenska marknaden. Idag erbjuder vi produkter från flera olika märken till våra kunder med bl.a. barnvagnar, bilstolar, tillbehör och mycket mer.

Vi strävar efter att ge bäst möjliga service. Hos oss kan du känna dig säker på att du kommer att göra en bra affär både för dig och ditt barn. Och som bevis på detta erbjuder vi förlossningsgaranti, 14-dagars ångerrätt, upp till 2 år garanti på våra barnvagnar, olika betalsätt med bl.a. faktura, delbetalning och kortbetalning. Barnpavag.se är såklart certifierad som trygg e-handel.

Den 14 maj 2011 öppnade vi dörrarna till vår butik i Sollentuna. Ni hittar oss på Malmvägen 4b i Sollentuna, bredvid gamla Sollentuna mässan. Dit kan ni komma för att fynda fina barnvagnar, bilbarnstolar och mycket annat roligt för era små ögonstenar!


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Barn på väg