Länsförsäkringar Norrbotten

Skaffa gravidförsäkring & försäkra dig & ditt barn. Teckna gravidförsäkringen så tidigt som möjligt under graviditeten för bästa skydd.

Försäkring för det väntade barnet
Graviditeten är en tid av härlig förväntan. Men det kan också uppstå komplikationer under graviditet och förlossning. Se till att mor och barn har ett så bra skydd som möjligt från början.

LF Norrbottens gravidförsäkring är i sitt bas-utförande helt gratis. Uppgraderar du till en gravidförsäkring Plus får det annars oförsäkrade barnet ett ännu bättre skydd. Gravidförsäkring Plus ger ekonomisk hjälp om barnet exempelvis föds med en viss diagnos eller får en förlossningskada, och dessutom får du rabatt när det blir dags för en barnförsäkring.

LF Norrbotten

Norrbotten. I vårt hjärta sedan 1848

Genom våra lokalkontor är vi det lokala alternativet som förstår och som finns nära till hands när det verkligen behövs. Och det var precis det som var tanken när vi startade verksamheten 1848. Vi har nu kontor i Luleå, Piteå och Arvidsjaur.

Du äger oss

Vi är ett ömsesidigt lokalt bolag vilket innebär att det är du som kund som äger oss. Våra vinster stannar i Norrbotten i form av sänkta premier och förbättrade villkor för våra kunder.

Vi klarar oss själva

Vi är ett komplett finansiellt varuhus med allt samlat på ett ställe - på Norrbottens enda kundägda lokala bank och försäkringsbolag.

Vi är rättvisa och gammaldags

Alla har rätt till låga priser på försäkringar. Och eftersom vi inte gör skillnad på folk så hjälper det inte att du är en fantastisk förhandlare, du får helt enkelt bara vårt lägsta pris, precis som alla andra. Och det är inte förhandlingsbart. Det är rättvisa.

Men vi är inte bara rättvisa, vi är gammaldags också. När du ringer till oss får du prata med en helt vanlig människa. Ingen automatisk röst som ger dig sju olika alternativ, inga tryck på siffror eller fyrkanter. Bara snabb och personlig service.

Välkommen till LF Norrbotten!


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Länsförsäkringar Norrbotten