Soulease

100 kr rabatt på stresshantering och 200 kr rabatt på parterapi!

Välkommen till Soulease!

Att gå i samtalsterapi leder till en större självkännedom, som ger större utrymme till vårt eget handlande. Genom samtal kommer vi till större insikt om våra egna tankar och beteenden, det är då man kan börja den inre resan att återerövra sitt liv och börja göra positiva förändringar som leder till ett bättre mående.
Anledningen till varför man behöver gå i samtalsterapi varierar. Det kan t ex handla om relationsproblem, sorg, ångest, depression, dålig självkänsla, beroende och medberoende, problem inom familjen eller andra svåra situationer. Det kan också vara en del i den personliga utvecklingen.

Stresshantering/ motverka utbrändhet, 40 min 700 kr
Om ditt syfte är att få hjälp att komma tillrätta med stressrelaterade problem, ger detta mötet verktyg och god kännedom om hur stress påverkar människor och vad som brukar vara utlösande faktorer.

Mini friskvårdsbidrag kan användas för denna tjänsten.

Parterapi
60 min 1 400 kr

Paret får prata men jag styr samtalet ganska mycket så det utvecklas konstruktivt. Vad är förutsättningarna för att lyckas?

- Att båda vill. För att klara det behövs investering i tid och en hel del ansträngning.
- Att ha förmåga att lyssna är också en viktig ingrediens.Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard