Improve

Vi erbjuder Babycards medlemmar 10% rabatt på våra 12 månaders medlemskap. Fulltidskort (alla dagar och alla tider) 405kr/månad (ordpris 450kr). Dagkort (mån-sön kl 6-15) 324kr/månad (ordpris 360kr).

Få tillgång till obegränsad träning under våra öppettider. Både gruppträning och gymträning ingår och vi bjuder även på startavgiften (värde 250kr).

På över 1600 ljusa och fräscha kvadratmeter erbjuder vi gym, gruppträning, spinning och personlig träning för såväl elitidrottare som motionärer. Hos oss ska alla känna sig bekväma och välkomna. Oavsett din träningshistorik ska du få de bästa förutsättningarna att förbättra både ditt fysiska och psykiska välmående. I vårt gruppträningsutbud ska det finnas något för alla, vi har bland annat pass för nyblivna mammor och seniorer. På plats finns alltid välutbildad, erfaren och engagerad personal som kan inspirera, stötta och utbilda så att du når dina personliga mål.Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard