XPLORA – Barnens första mobiltelefon

Xplora 3S är en ny mobiltelefon i klockformat som är anpassad för barn. Den låter barnen hålla kontakt med familjemedlemmar och vänner, och den låter dig som förälder hålla koll på barnet.Formatet, en telefon i en klocka, är ett perfekt format för barn. Med vanliga mobiltelefoner är det lätt hänt att den glöms hemma eller i skolan. XPLORA 3S väger endast 50g och kan alltid hänga med, på barnens alla äventyr. XPLORA 3S kommer med ett förinstallerat sim-kort från XPLORA Mobile och XPLORAs egna app som ni enkelt hittar på Appstore/Google play. Den sitter skönt på handleden och har ett batteri som räcker hela dagen. Mot kvällen sätter du den på laddning med en helt vanlig Micro USB-kabel för att vara redo för nästa dag!

Köp din XPLORA 3S här!
Ange koden POWER för att få en gratis powerbank på köpet.

XPLORA är ett företag som har tagit marknadsledande position med mobiltelefoner för barn. Det är en mobilklocka speciellt framtagen för barn där vi har tagit bort alla oönskade egenskaper från en smarttelefon, men behållit nödvändiga funktioner så som samtal, meddelanden och GPS- funktion så att föräldrarna enkelt kan se var barnet befinner sig Produkten lämpar sig för barn mellan åldern 4-11 år. Produkten är just framtagen för att barn ska kunna få vara barn, vara ute och leka och samtidigt ska du som föräldrar känna en trygghet och veta vart barnet är. Idag säljs XPLORA hos Elgiganten, Kjell & Company, Komplett.se & via sin egna hemsida Xplora.se. XPLORA finns idag i Norge, Sverige, Finland, Storbritannien, Spanien & Tyskland. Vill du läsa mer om bolaget kan du besöka Xplora.seTillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard