UpplandsSpar

Spara till barnen i UpplandsSpar!

Ge bort en trygg framtid till ditt barn eller barnbarn!

Om du sparar 150 kr per månad i 18 år på vårt Sparkonto med en årlig avkastning på 6,6 % så har du över 50 000 kr på barnets 18-årsdag!

- Inga kontoavgifter eller onödiga avgifter
- Spara hur mycket eller lite du vill
- Ingen inlåsning av dina pengar

Vad är UpplandsSpar?
När banker och andra sparinstitut inte kan erbjuda någon ränta att tala om så vill UpplandsSpar erbjuda ett bra alternativ till traditionellt sparande med högre avkastning än traditionella bankkonton. Vi är till för dig som vill ha högre avkastning på ditt sparande men samtidigt vill ha kontroll på dina pengar och själv kunna bestämma hur länge du vill investera dina sparpengar.

VIKTIG INFORMATION.
UpplandsSpar AB är registrerat hos Finansinspektionen enligt lagen om inlåningsverksamhet (2004:299). Insatta medel används för finansiering av Bolagets moderbolags, Uppland Kapital ABs, verksamhet. De inlånade medlen ska användas för investeringar i koncernens verksamhet eller placeras i räntebärande värdepapper. Insatta medel omfattas inte av Lagen om Insättningsgaranti (1995:1571) och kan förloras i händelse av Bolagets obestånd.

Möjlighet att klicka till följande sidor:

Om UpplandsSpar
Öppna Konto

Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard