Svenska handbollslandslaget

Exklusivt erbjudande till Babycard medlemmar! Köp rabatterade barnbiljetter till kommande landskamper i Eskilstuna, Norrköping och Partille.

Upplev handboll i världsklass!

Som babycard-medlem får du en exklusiv möjlighet att köpa rabatterade familjebiljetter till vårens handbollslandskamper. Upplev handboll på bästa sätt, live, och passa på att ta med dig hela familjen! Vi jobbar hårt för att skapa en familjär stämning på läktarna och vi hoppas att du och din familj vill vara med och uppleva stämningen och heja fram vårt landslag till nya framgångar.

Vi ses på läktaren!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Sverige – Ryssland, STIGA SPORTS Arena, Eskilstuna
Damlandslaget inleder vårsäsongen med landskamp i STIGA Sports Arena. Världsnationen Ryssland, som efter EM-förlusten där Nathalie Hagman gjorde otroliga 17 mål, kommer till Sverige för att visa upp spelet som gav OS-guld 2016 och EM-silver 2018.

Eskilstuna 22/3: Köp biljett här!


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Sverige – Ryssland, Himmelstalundshallen, Norrköping
Lördagen den 23 mars spelas den andra av två landskamper mot regerande olympiska mästarna Ryssland. Denna gång är det Himmelstalundshallen, Norrköping, som står värd för drabbningen där Ryssland går för revansch efter förlusten mot Sverige i EM.

Norrköping 23/3: Köp biljett här!


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Sverige – Norge, Partille Arena, Partille
Lördagen den 13 april kommer herrlandslaget tillbaka till Partille för tredje året i rad, då Sverige tar emot Norge för ett nordiskt derby i EHF Euro Cup. Det kommer att bli ett riktigt prestigemöte och en försmak på EM 2020.

Partille 13/4: Köp biljett här!


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard